Reviews

Een heerlijk zomers weekend in Veenendaal. Een prachtig huisje in een sprookjesachtige omgeving. Voor fietsers een geweldige plek door de vele mooie routes in de buurt, ook voor mountainbikers! Voor mensen die van rust houden is dit ook de perfecte plek. Wel wifi, heerlijk geen tv en verder wel de luxe van een eigen keuken met koelkast en oventje, prima zitplaatsen in de vorm van 2 banken en een eethoekje. Een prima ontbijt ‘s morgens en hartelijke ontvangst bij aankomst! De nieuwe bedden zijn ruim en comfortabel! Door de ruimte om te badmintonnen, voetballen of jeu de boules te spelen, is dit ook voor een ouder met een kind heel geschikt, mijn dochter en ik hebben genoten van de rust en de ruimte. Bedankt voor alles!

Lianne en Yenthe.

———————————————————————————————————-

Na een heerlijke fietstocht gisteren werden we heel lief verwelkomd door Mieke van Dommelen die ook nog met een kaart van Veenendaal aankwam zodat we niet zouden verdwalen op weg naar ”de Italiaan” (waar we heerlijk gegeten hebben).

Vanochtend hadden we alweer vreselijke trek en gelukkig waren er genoeg boterhammen.
Wat een leuk huisje is dit. We hebben knus ontbeten met het gezang van de vogels door het open raampje en het zonnetje dat op tafel scheen. Een goed begin van onze volgende vakantiedag.
Dank voor de gastvrijheid.
Berend en Saskia, Lelystad

———————————————————————————————————-

What a beautiful place to finish our 20 days on the bikingroad! We have enjoyed very much this new experience and we hope to come back. Holland has to be visited by biking and we are lucky to have done a small part of the country.

Thank you! Merci!
Roger d Cecile Arsenault
Canada

———————————————————————————————————-

Na verlaat vertrek wegens wegtrekkende regen aan het begin van de fietsvakantie door het Rijnland werd het een afwisselende bewolkte zondag, langs weiden, door bos, landgoederen en over heiden. Lekker om na zo´n dag een schoon huisje te vinden, waarin de fietstassen kunnen worden geopend zonder zelf in de verdrukking te komen. Bij terugkeer na het avondeten lekker koffie zetten en in alle rust de route voor maandag voorbereiden. Dank voor aanbieden van deze mooie verblijfplek, en het goede ontbijt, waarna wij weer een fietsdag aan kunnen.

Lia en Paul

———————————————————————————————————-

Wat een vreugde te ontdekken dat 1×2 slaapplaats in vrienden op de fiets een heel huisje in hield bij jullie. En wat voor een plekje in een park!!
Het deed vervlogen herinnering herleven.
Het was zeer goed !
Hartelijk dank
Voor jullie ook veel vreugde
Fam Nap

———————————————————————————————————-

Bij ´vrienden op de fiets´ is het iedere dag weer een verassing waar je slaapt. en deze keer is het helemaal te gek! Wat een schitterende plek! De geur van hout. De hele ambience. Dat deed ons al snel besluiten een nachtje langer te blijven. En dan die prachtige radio. Helemaal geweldig. Doet mij aan mijn jeugd denken. Toen ontwierp ik die dingen zelf. Dit is een plek om terug te komen.
Hartelijk dank.
fam De Groot/ V. Valkengoed

———————————————————————————————————-

Bedankt voor de perfecte overnachting! Na een heerlijk avondarragement bij sauna de Heuvelrug hebben we geslapen in jullie “vriendenhuisje”.

Wakker geworden in alle rust en stilte met een zonnetje. Perfect. Prima ontbijtje en een lekker bed. We gaan het zeker doorgeven in onze familie en vriendenkring. Dit is veel knusser dan een hotel an ontspanning in de sauna en dat op loopafstand. We hebben genoten !

Liesbeth en Petronella

———————————————————————————————————-

Wat een ontzettend leuk en lief huisje, van alle gemakken voorzien. Wij hebben het hier als relaxt ervaren. Zaterdag aangekomen met de trein van Veenendaal West (op loopafstand) naar Rhenen. Vanaf Rhenen de NS wandeltocht gedaan dwars door de bossen, vlakbij het huisje kom je het bos weer uit. ‘s Avonds heerlijk gegeten bij Mucha in Veenendaal. Volgende ochtend genoten van een lekker ontbijt. Vandaag nog relaxen in de sauna de Heuvelrug. Al met al een super gezellig weekend met mijn moeder! Bedankt voor de gastvrijheid.

Connie en Sylvia

———————————————————————————————————-

Wat een oase van rust. Dat stil zo stil kan zijn. Heerlijk. Prima plekje om even pas op de plaats te maken. Uitstekende gastvrouw! Hier hopen we vaker te komen.

Marjan en Piet

———————————————————————————————————-

Na 120 km fietsen vonden we het afgesproken huisje met de sleutel op de deur. In het huisje vonden we alles wat we nodig hadden, n.l. een goed bed en een goede douche en verder het benodigde voor het ontbijt. Het tuinhuisje valt voor ons in de categorie: uitstekend ! D.w.z. in de hoogste categorie van al onze adressen bij “vrienden op de fiets” die we de laatste 12 jaar bezocht hebben. Bedankt.

Gerard en Ria Klaassen uit Helmond

———————————————————————————————————-

Dit is de eerste keer in ons leven dat bij Bed & Breakfast doen, wij overnachtten altijd in hotels. Het heeft onze verwachting overtroffen. Prima ontvangst, dat hebben wij als prettig ervaren. Verblijf is perfect in orde, alles zit erop en eraan. Zoals reeds aan jullie verteld, gebruiken wij het als een tussenstop. We wensen jullie het goede toe voor de toekomst.

Peter en Ada van Rosmalen uit Werkendam